Gemeentelijke Onderwijs Monitor

Deelname aan het project betekent niet alleen dat u alle gegevens van uw scholen inzichtelijk maakt voor ouders maar ook dat u kunt besparen op het onderzoeksbudget binnen uw Gemeente. Op basis van alle door ons verzamelde data kunt u als Gemeente namelijk ook een GOM rapportage aanvragen. De rapportage geeft inzicht in de kwaliteit van het onderwijs binnen de Gemeente en zal in samenwerking met uw eigen Dienst Onderzoek & Statistiek en/of de verantwoordelijke persoon binnen uw Gemeente worden opgemaakt; zij hebben de uiteindelijke 'redactie' in eigen hand; alle gegevens (grafieken, tabellen en een basisdocument) worden door ons kant & klaar aangeleverd.

De rapportage bevat ook een benchmark. Deze benchmark heeft tot doel de status van het onderwijs in uw Gemeente te vergelijken met landelijke gegevens. Op detailniveau wordt ingezoomd op denominatie, stroming, omvang van de scholen etc. Er is bovendien een Gemeentelijke 'interne' benchmark waarmee alle scholen binnen uw Gemeente worden vergeleken ten opzichte van elkaar.

De rapportage wordt aangeboden in boekvorm alsmede als PDF. Op uw verzoek kunnen wij het rapport bovendien (kosteloos) online ter beschikking stellen zodat u de gegevens daarmee openbaar kunt maken.

Scholenkeuze is een initiatief van Centrum voor Online Onderzoek; een organisatie gespecialiseerd in markt- & opinieonderzoek. Centrum voor Online onderzoek is onafhankelijk, is lid van MOA en conformeert zich aan de internationale ICC code van ESOMAR.