De Cito uitslag en het schoolkeuzeadvies zijn binnen maar je hebt behoefte aan een second opinion? De NIO toets biedt een betrouwbaar en valide alternatief voor de Cito-eindtoets, in feite een soort 'second opinion'.

Een verkeerde schoolkeuze heeft grote gevolgen Een te moeilijke of te makkelijke opleiding kan grote gevolgen hebben voor de schoolcarrière. Daarom is het van belang dat de keuze voor een vervolgopleiding met grote zorg wordt genomen.

Als school, Cito en je eigen gevoel niet op één lijn zitten kan de NIO toets helderheid brengen. Binnen enkele dagen heb je meer zekerheid met een NIO toets.

Heb je twijfels over de CITO uitslagen? Laat dan een NIO toets doen. De toets wordt afgenomen, geïnterpreteerd en beoordeeld door een gekwalificeerde onderwijskundige/orthopedagoog. Je ontvangt binnen 5 werkdagen de uitslag thuisgestuurd.

  • Centrale testlocatie in het midden van het land
  • Binnen enkele dagen een second opinion voor de schoolkeuze van uw kind!
  • Een betrouwbaar en erkend alternatief voor de Cito-toets
  • Afgenomen door een professioneel orthopedagogisch testinstituut

Recent al een NIO toets gedaan? Dan kan er helaas niet nogmaals een Nio toets worden afgenomen. Een goed alternatief voor een second opinion is dan een algemene intelligentietest zoals de WISC.

Klik hier voor meer informatie over NIO en WISC