De beste school bestaat niet! Het gaat er om welke school het beste bij jou past. Wij verzamelen daarom zoveel mogelijk gegevens en stellen die openbaar ter beschikking. Wij willen je zo breed en objectief mogelijk informeren zodat je een gedegen keuze kan maken.

Je kunt hier daarom veel relevante informatie vinden die je nodig hebt bij het kiezen van een school voor het voortgezet onderwijs. We beschikken over gevens van het Ministerie en de Onderwijsinspectie, maar tonen je ook reviews van de scholen.

Zoek een school op woonplaats of op postcode:Op de kaart ziet u alle scholen. Zoom in met de + of - of zoek op plaatsnaam of postcode. Door een school aan te klikken treft u de gegevens aan over deze school en de waardering van ouders die een kind op die school hebben. Uitgebreid zoeken


Een school kiezen?Onderwijs in Nederland

Hoe werkt het onderwijs in ons land? Wie betaalt of controleert? Hoe is het gesteld met de kwaliteit? Waar kunt u terecht met vragen of klachten?

Scholenkeuze helpt bij het maken van de juiste keuze en helpt ook om (alvast) te bekijken welke opleidingen aansluiten op bepaalde beroepen. Op Scholenkeuze.nl tref je relevante informatie aan over de 'organisatie' van onderwijs en de partijen die betrokkenheid hebben bij de organisatie. Bovendien kun je alle scholen opzoeken, kijken hoe scholen presteren en scholen met elkaar vergelijken.

 

Scholenkeuze.nl

 
 

Like ons op Facebook